tiistai 22. kesäkuuta 2010

Pikapäivitykset

Basenjien erikoisnäyttely oli Kiljavassa 5-6.6, alunperin piti olla ranskalainen tuomari joka sitten vaihtui suomalaiseen. Roopella oli tosi hieno arvostelu, kaikki oli erinomaista, paitsi koko, koska tuomari tykkäsi korkearaajaisemmista. Joten jun EH2 sijaan sai poika tyytyä. Minka pääsi pennuissa jatkoon, mutta ei sijoitusta, silläkin hieno arvostelu tosin! Nyyti valioissa juuri viiden parhaan joukkoon ERI:llä, mutta sitten tippui..Myy ei voinut osallistua ollenkaan koska oli onnistunut ottamaan osuman korvaansa ja aristi sitä(nyt jo kunnossa)Lisäksi kasvattini Keiko osallistui urospentuihin, hyvän arvostelun sai myös, mutta ei sij.

Basenjien maastomestaruuskisat taasen oli viime viikonloppuna Mustialassa, eipä paljoa menestys päätä huimannut XD. Meidän yli-innokas Nyyti otti hienon lähdön ja päästeli menemään parinsa edellä, puolessa välissä pari pääsi Nyytin rinnalle ja siitäkös neiti kimpaantui, joten diskin sai valitettavasti. Roope taasen juoksi ihan tasaisesti, mutta pariksi sattui paljon nopeampi, joten pisteitä menetti parin "seuraamisesta" niin paljon että jumbosija tuli:)
Nyyti juoksee viimeiset maastokisat kotimontulla heinäkuussa ja sen jälkeen ehkä sitten seuraavaksi vasta veteraaneissa, jospa se vieheen omistushimo laantuisi siihen mennessä:)
No onneksi se saa juoksennella muutenkin kuin kisoissa.
Poika voi sillointällöin osallistua kisoihin, mutta koska se on pienikokoinen niin ei välttämättä pärjää nopeudessa, katsotaan. Hyvässä kunnossa se on, melkeinpä päivittäin juoksevat irti kaikki. Uutta polvea on toki kasvamassa, ehkäpä tuo Niisku olisi sitten juoksupuolelle paremmin sopiva, treeneissä on jo käyty.
Muutamat näyttelyt tiedossa vielä kesällä ja nuo kotimaastokisat, mutta eipä juur muuta.
Vietämme häitämme heinäkuun lopussa<3

Pennuista vielä sen verran, että Bertta, nykyään Kira sai hyvän kodin ja kaverin Helsingistä, ehkäpä sitä tullaan myös joskus kehissä näkemään. Niisku-neiti jäi kotiin Minkan kanssa. Uusia pentuja ei ole suunnitteilla pariin vuoteen, jos sittenkään. Aika näyttää. Laumassa kaikki hyvin!=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti