sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Haloja haloja onko valoja=)

Pikaiset päivitykset taasen.."kennelkissamme" Monni on muuttanut asumaan keskustaan ILMAN koiria;) Monni pysyy perhepiirissä tuttujen ihmisten kanssa. Monni saa viettää nyt lokoisia eläkepäiviä sisäkissana ja viihtyy erinomaisesti:) Roope kortteeraa nykyään vanhempieni tykönä Netan seurana ja viihtyy myös erinomaisesti. Toki poika Vaasassakin on välillä, mutta Netallakin pitää olla kaveri Vesun nukuttua pois. Filellä ja Roopella on myös ollut hieman epäselvyyttä siitä kumpi on talon herra, molempien ollessa vahvaluonteisia uroksia. Mitään pahempaa yhteenottoa ei ole ollut mutta kyräilyä senkin edestä. Tarkoitus on jossainvälissä kastroida Roope,ehkäpä ensi syksynä.
Mama Myy palkitaaan Vaasan KV näyttelyssä kaverikoira urastaan:) Maaliskuun lopussa myös jaetaan perinteiset maastojuoksun PM-palkinnot Vaasan kennelpiirin kokouksessa, jonka Myy siis voitti basenjien osalta:) Muutoinhan Mama on ansaitulla eläkkeellä:))
Nyytille kuuluu hyvää, hieman tankkeroitunut on mutta eiköhän kesä pläskit sulata;))
Niisku treenailee kauden maastokisoja varten, ainakin lähikisat on tarkoitus sen kanssa käydä. Koppakin haettiin valmistajalta suoraan Niiskun päähän sopivaksi joten kyllä nyt kelpaisi juosta. Mini Minka on kääpiöbasenji, heh heh koira mitä ei voi ottaa vakavasti, emänsä ollut nuorena ihan samanlainen:)Minka ja Niisku tulee osallistumaan kevään ja kesän aikana joihinkin näyttelyihin, seuraavaksi tietenkin Vaasan KV:n. Vaasaan ilmoitin myös molemmat kelpiet, sekä Roopen. Tytöt ja Roope kävi helmikuussa Keuruun näyttelyssä Niiskun ollessa ERI2, SA,PN2, ja Vara-serti, Minkan saadessa EH:n ja Roope H:n.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti