tiistai 19. heinäkuuta 2011

Näyttelymenestystä ja kesän viettoa:)

Niisku ja Kipa kävi Mustasaaren maastokisoissa 8.6, lähemmäs 30 asteen helteessä..Niisku oli alkuerässä peräti jaetulla toisella sijalla, mutta finaalissa jätti matkan kesken ja kurvasi suoraa mamman syliin..;) loppusijoitus siis 5/6. Kipalla oli ekat kisat ja alkuerä meni vähän harjoitellessa mutta finaalissa neiti juoksi yksin ja sai pisteitä ihan mukavasti loppusijoitus 4/6. Heti perään oli basenjien erikoisnäyttely Nurmijärvellä. Minka sai EH:n junnuluokasta,mukavalla arvostelulla. Harvinaista herkkua oli ERI tässä näyttelyssä, mutta Niisku onnistui sen nappaamaan isosta nuorten luokasta. Kilpailuluokassa oli vain 6 koiraa 16:sta, ja Niisku oli sitten viides ja sai SA:n.

Kokkola KV:ssa oltiin jälleen "blondien" kanssa:) Täältä tulikin oikein yllätysvoitto sillä Niisku oli AVO ERI1, SA, PN, ROP, CACIB ja SERTI! Minkakin oli nuo ERI1, SA,PN 4 ja vara-serti, hienoa pennut:) Niiskulla tänä vuonna tähänmennessä 5 näyttelyä, joista joka kerta väh.SA(3 sertiä, 1-vara -s)=) Pariin näyttelyyn on kaksikko taas ilmoitettu.

Kelppari puolelta sen verran että Filen pentu Dinaisa Sun Boy on aloittanut näyttelyissä loistavasti, ollen jo pari kertaa ROP-pentu:) Iskä File sen sijaan on päässyt uimisen makuun, ja kerran opittuaan onkin aivan mahdoton vesipeto;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti